Man misstanks ha sol-och-varat kungen kristen dejtingsida

Posted on 14 junio, 2023

”Hej, sjalv ar man kungen 40 ar och jobbar forut Expressen! Jag har ett avkomma, sjalv uppskattar att resa och spanning i livet. ta en titt pГҐ lГ¤nken Skulle besta kul att lara kanna dej ifall du vill? Kram”.

Han ser ut som en form. Mannen gallande bilden namligen, inte mannen bortom texten. Han ser helt olika ut, men det vet inte kvinnan, som vi kan titulera Annelie.

Det ar den forste och hon inneha just blivit kontaktad pa sajten . Hon ar fragvis gallande mannen, men samtidigt ar hon lite misstanksam och ifragasatter om det minsann ar han som ar pa bilden. Men han bedyrar att det ar han, anser att han varit ansiktsmodell och att bilden bara ar tva veckor forlegad.

Sedan gar det fort. Mannen fragar om Annelie vill komma med kungen en pilgrimsresa. Det vill hon, och de bestammer att de amna fardas. Redan dagen foljande betalar hon honom kronor for resan. Men den blir aldrig fran. Mannen anser att den blivit installd, och han lovar att spendera aterkomst.

Sommaren gar och mannen och Annelie har massiv kontakt via sms och telefonsamtal. De drommer om att resa till Australien, men samtidigt drabbas mannen av en osannolik serie olyckor. Han anser att hans son brutit benet, att lakarna antagande att han fatt skelettcancer, att han kraks blod. Han anser att hans konto skimmats. Ofta landar hans historier i att han behover lana mer deg fran Annelie. 2.500 kronor, 5.000 kronor, kronor, 6.000 kronor och 1.000 kronor.

Intill sommarens slut inneha mannen fatt lana kronor av Annelie. I slutet av september betalar han tillbaka 7.000 kronor, han lovar att han ska avlona mer, men noll mer kommer. Han lovar att han amna betala henne, men vill gora det ansikte mot fejs. Och infor den planerade traffen avslojar han att det dar svartvita fotot gallande den unge mannen, ej ar han. Han skickar istallet ett verkligt kort pa sig jag, och enar far Annelie tillracklig fran allihopa logner. Hon staller ett ultimatum. Antingen betalar han pengarna bums, eller sa polisanmaler hon honom.

I verkligheten hade hon traffat pa en lurendrejare fran Goteborg, som lurade fran henne kvar kronor

Mannen betalar ej. Annelie anmaler, och nu utgor alla sms dem emellan den centrala bevisningen i den bedragerirattegang som vantar mannen i Goteborgs tingsratt. Pro att han ska klara av fallas plikt aklagaren klara av bevisa att han i sjalva verket aldrig tankt avlona retur pengarna, att det funnits ett avsikt att blasa Annelie. Det ar detta mannen sjalv nekar till, dessutom ifall han erkanner att alltsammans gatt till ganska sa som Annelie anser.

I forundersokningen kontra mannen inneha polisen begart ut hans kontoutdrag, och dar finns de insattningar som Annelie gjort med hennes namn som avsandare. Men dar finns ocksa andra namn, bland annat manga kvinnors. Emma Backelund ar forhorsledare och har jobbat med fallet.

Mannens profilbild visar ett svartvitt kort kungen en ung man med bar overkropp och svar ogonkast

– Vi sag upprepade transaktioner sa vi inneha kontrollerat ifall det finns fler anmalningar. Men vi inneha inte kunnat intensitet det.

Emma Backlund moter ofta den arme typen fran fall i sitt arbete, men det ar forsta gangen hon har varit med ifall att parterna motts kungen en kristen datingsajt. Men oavsett varje motet uppstar sa finns det en enhetlig namnare i sol- och varhistorierna.

– Offren bli omkullpratade. Darefter blir bedragaren ofta krankt nar han eller hon blir ifragasatt av offret. De pratar jatte- och inneha besvarande gallande allt.

Straffet forut bedrageri av normalgraden, som ar det som mannen i detta fall misstanks pro, ar fangelse i upp till par ar.


No Replies to "Man misstanks ha sol-och-varat kungen kristen dejtingsida"


    Got something to say?

    Some html is OK