Det ar betydelsefullt att framsta som fangslande och att man lever ett varierat leva

Posted on 5 junio, 2023

En person som bade ar ute och spelar fotboll, reser omkring och haller anforande i jobbet och som verkar ha ett aktivt socialt liv blir snabbt mer populara an de som enbart verkar sitta inomhus och titta pa TV, till foredome. Vart tips ar alldenstund grubbla lite mer noggrann pa vilka bilder som du lagger ut pa C-date. Om du kanner att du inte har nagra bilder som ar till fyllest bra, anstall en fotograf.

En tusenlapp eller tva racker fjarran, och det ar helt tydligt vart investeringen ifall det leder till ett langvarigt affar med drompartnern.

Utover bilder kan det vara en bra koncept att reflektera over vilken sorts information man lagger ut om sig personligen gallande profilsidan. Ska man notera nagot kul bor det vara nagot som man inte enkom sjalv tycker ar lajbans, utan nagot som det ar troligt att massa tycker ar lustigt.

Hur sa galler den skriftliga informationen ar det betydelsefullt att den heller ej framstar som ”creepy” eller konstig. Dito galler chattmeddelanden. Det ar kanske till och med annu viktigare att man framstar som socialt kalibrerad och som en forhallandevis normal person i chatten an i den skriftliga profilen. Nej ar folk domande, och skriver du saker som ar en aning ”off” i chatten kan det kvickt utmynna i ringa svar och skroplig respons.

Olika anvandare

C-date har medlemmar i allihopa aldrar, med olika laggning och stor variation innevarande motivering till varfor de befinner sig gallande dejtingplattformen. Samtidigt vissa ar unga och soker en oserios flort finns det aven aldre sexigaste israeliska amerikanska kvinnor som soker ett potentiellt aktenskap.

Vi gillade att anvandarbasen var sa pass varierad. Detta gor att de allra flesta som just genast ar en fraktion av dejtingvarlden skulle kunna finn det de soker ifall de ar kungen C-date.

Layout och navigering

Pa C-dates startsida (efter att man har slutfort registreringen) visas en bild fran olika anvandarprofiler. Det star aven om personen befinner sig i samtal med en annan medlem. Bilderna pa de andra anvandarna visas smatt utsuddade, men vi tror att detta ar forut att vi anvande gratisversionen.

Gallande hoger blad fran skarmen visas ett urval av medlemmar som ar online just genast. Det ar en bra funktion eftersom det kan vara aktuellt att kontakta just dem, forut att maximera chansen till ett fartfyllt replik. Ifall man ar gallande lynne att prata med nagon ar det saklart kul att fa besvarande typ hastigt och att inte behova vanta en dag eller tvenne.

Det finns aven ”kontaktforslag” langst ner gallande sidan. Arme star det samt vilka sexuella preferenser folk inneha, till exempel sexleksaker eller sensuellt sex. Det tyckte vi varenda bra och nyttig information. Man vill ju beredvilligt hitta en partner som inneha likadan sexuella preferenser som en allena.

C-date jamfort med andra dejtingsajter

C-date ar enbart en fran valdigt flera dejtingsajter i Sverige, och darmed har du manga val att valja kungen. Gallande sa vis anser en recension enkom fran C-date inte sa mycket i karleksforbindelse till om vi aven jamfor sajten med andra dejtingsajter gallande den svenska marknaden. Vi amna foljaktligen bega detta nu.

Det ar osakert ifall C-date kan kallas pro en nischad sajt eller inte. Sidan inneha ju flera medlemtidigt sa ar sjalva konceptet med C-date primart riktat till folk som onskar plitlost dejtande, sa kallad casual dating. C-date kan pa grund av jamforas med Victoria Milan och nog aven Tinder framfor sajter som giganten Match, elitsidan Elitsinglar, kritiserade Be2 och likartad.

I karleksforbindelse till sitt mal tycker vi att C-date ar en av de allra basta inom casual dating. Arme finns flera konkurrenter, men de flesta fran dem ar liten, helt oseriosa sajter som blott vill lura dig kungen klover. Dessa bor du verkligen halla dig forlorad fran. Mer seriosa konkurrenter som Victoria Milan kan till en viss stadium na upp till nivan, men tillika denna sajt ligger ett moment efter C-date.


No Replies to "Det ar betydelsefullt att framsta som fangslande och att man lever ett varierat leva"


    Got something to say?

    Some html is OK